Kokemustoimijakoulutus 2019 Porissa

Oletko mielenterveys- tai päihdeomainen tai -kuntoutuja?
Haluaisitko jakaa tarinasi muille ja näin lisätä ammattilaisten tietoa siitä, miten läheisen psyykkinen sairaus tai riippuvuussairaus vaikuttaa sairastuneeseen ja perheeseen? Haluaisitko toimia sairastuneen tai omaisen tukena? Tai jakaa tarinasi pienelle omaisten, kuntoutujien ammattilaisten tai opiskelijoiden joukolle, jotta heidän tietonsa asiasta lisääntyy?

Satakunnan kokemustoimijakoulutus mielenterveys- ja päihdeomaisille ja -kuntoutujille järjestetään Porissa ensimmäistä kertaa!

Tule koulutukseen, saat koulutuksesta apua ja tukea oman tarinasi työstämiseen ja valmiuksia esittää tarinasi. Koulutuksen käytyäsi voit valintasi ja halusi mukaan kertoa tarinaasi esimerkiksi pienryhmissä tai toimia sairastuneen tai omaiset tukena. Halutessasi voit myös puhua esimerkiksi oppilaitoksien opiskelijoille tai yhdistyksien tilaisuuksissa. Yhdistys on tukenasi toimiessasi kokemustoimijana aina ja pääset halutessasi osaksi laajempaa kokemustoimijoiden verkostoa!

Kokemustoimijaksi voit ryhtyä minkäikäisenä aikuisena vaan! Yhdistyksemme tarvitsee Sinua!

Koulutus toteutetaan ajalla 30.1.2019-20.3.2019 klo: 17.00-20.00.
Koulutuspaikka: DIAK PORI, Metsämiehenkatu 2, 28500 Pori.

Koulutuksessa on 7 lähiopetuspäivää. Jokaisessa päivässä on lyhyt ja tiivis asiaosuus, kokemustoimijan tarina ja tarinapaja jossa jokainen työstää omaa kokemustarinaansa. Ilmoittautumisia otetaan alkaen 19.11.2018 toimisto@finfamisatakunta.fi tai p. 044 303 6282

Koulutuksen järjestävät: FinFami Satakunta ry, Porin Sininauha ry, Porin Kaupunki, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Diak Pori ja Samk.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone