SuomiAreenan kolmas päivä oli FinFami Uusimaan päivä

Vaikka SuomiAreenasta onkin kulunut jo tovi viimeinen päivitys jäi lomalle paluun yhteydessä tekemättä. Kolmantena päivänä saimme teltalle FinFami Uusimaan.

FinFami Satakunta ry:n riveihin saimme ihanan vapaaehtoisen Airin! KIITOS AIRI!

·

#Kiitos on pieni sana siitä kaikesta jonka keskusliittomme #FinFamirymahdollisti meille jäsenjärjestöille #SuomiAreena’lla. Sydämellinen kiitos Pia Hytönen ja Riika Hagman sekä Marika Finne upeasta työstänne! 💛 Olette ihania ja loistavia! 💕 ilman teitä emme olisi saanneet näkyvyyttä tai päässeet vaikuttamaan #SuomiAreena’lle. Kiitos upeista #SuomiAreena päivistä myös #vsfinfami #finfamipirkanmaa ja #finfamiuusimaa oli ilo kokea #FinFamiPerheen voima ja tutustua teihin, upeat finfamilaiset! 🙏❤️ Yhdessä olemme todellakin enemmän #yhdessäenemmän. Ja mikä parasta teltalla kävi omaisia kaikkialta Suomesta, saimme jakaa tietoa ja apua heille ja kertoa tärkeästä työstämme niin lapsiperheille, nuorille, ikäihmisille, yhteistyökumppaneille ja uusille yhteistyökumppaneille kuin ammattilaisillekin! #onkojärkeevaiei tilaisuus oli menestys! Ja Hyvä mielen coctailtilaisuus toi yhteen suuren yhteistyökumppaneiden ja vaikuttajien joukon! Ihan huippua! Suuresti kiittäen Elina ja Omaistyöntekijä FinFami Satakunta Salla #hyvämieli

Tänä vuonna FinFamiPerheen teltalla kävi enemmän omaisia kuin aikaisempina vuosina. Viimeinen telttapäivä sujui kuten edelliset hyvässä hengessä ja auringon helliessä SuomiAreenaan osallituneita.

Kaiken kaikkiaan SuomiAreena oli FinFamiPerheelle onnistunut kokemus.

Sitten onkin kiitosten aika:

Lainaus FaceBookista 19.7.2018· 

#Kiitos on pieni sana siitä kaikesta jonka keskusliittomme #FinFamiry mahdollisti meille jäsenjärjestöille #SuomiAreena’lla. Sydämellinen kiitos Pia Hytönen ja Riika Hagman sekä Marika Finne upeasta työstänne! 💛 Olette ihania ja loistavia! 💕 ilman teitä emme olisi saanneet näkyvyyttä tai päässeet vaikuttamaan #SuomiAreena’lle. Kiitos upeista #SuomiAreena päivistä myös #vsfinfami #finfamipirkanmaa ja #finfamiuusimaa oli ilo kokea #FinFamiPerheen voima ja tutustua teihin, upeat finfamilaiset! 🙏❤️ Yhdessä olemme todellakin enemmän #yhdessäenemmän. Ja mikä parasta teltalla kävi omaisia kaikkialta Suomesta, saimme jakaa tietoa ja apua heille ja kertoa tärkeästä työstämme niin lapsiperheille, nuorille, ikäihmisille, yhteistyökumppaneille ja uusille yhteistyökumppaneille kuin ammattilaisillekin! #onkojärkeevaiei tilaisuus oli menestys! Ja Hyvä mielen coctailtilaisuus toi yhteen suuren yhteistyökumppaneiden ja vaikuttajien joukon! Ihan huippua!

Suuresti kiittäen Elina ja Omaistyöntekijä FinFami Satakunta Salla #hyvämieli

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone