Yhdistys

TARJOAMME TIETOA,TUKEA JA TOIMINTAA OMAISILLE, JOILLA ON HUOLI LÄHEISENSÄ MIELENTERVEYDESTÄ

FinFami Satakunta ry on omaisyhdistys, jonka tarkoituksena on auttaa ja tukea mielenterveysomaisia. Mielenterveysomainen on kuka tahansa mielenterveysongelmista kärsivän läheinen. FinFami Satakunta ry on perustettu vuonna 2009. Yhdistyksen perustajina toimivat omaiset, jotka tarvitsivat vertaistukea. Yhdistyksellä on kuitenkin pitkä historia satakuntalaisten mielenterveysomaisten tukemisessa. Kansalaisjärjestönä FinFami Satakunta ry:n toimintaa toteuttavat vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet.

FinFami Satakunta ry tarjoaa omaisille vertaistukea, omaisneuvontaa ja tietoa sekä keinoja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen sekä tiedottaa ja auttaa edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä. Yhdistyksen tavoitteena on myös tehdä entistä parempaa yhteistyötä muiden järjetöjen,kuntien ja kaupunkien kanssa ja tulevaisuudessa myös yritysten kanssa.

FinFami Satakunta ry:n rahoittajia ovat STEA, Porin kaupunki ja jäsenmaksutuotot. FinFami Satakunta ry:n jäseneksi pääsee kuka tahansa liity jäseneksi

FinFami Satakunta ry:n henkilökuntaan kuuluvat toiminnanjohtaja ja omaistyöntekijä.

Voit ottaa meihin yhteyttä helposti yhteystietojen kautta.

Toimintaa ohjaa ja siitä vastaa FinFami Satakunta ry:n yhdeksän henkinen hallitus.

Meidät tavoittaa myös FaceBookissa, Instassa sekä Twitterissä!

Toimistomme sijaitsee käyntiosoitteessa Otavankatu 5 A, 28100 Pori.  Tällä hetkellä parhaiten meidät tavoitat

puhelimitse 044 303 62 82

Otathan yhteyttä!