Strategia

FinFami Satakunta ry:n strategiatyö aloitettiin keväällä 2016.

Strategia muotoutuu pikkuhiljaa. Tähän mennessä hallitus on määritellyt:

Missio

”Yhdistys on vahva omaistoiminnan asiantuntija, toteuttaja ja kokemustoiminnan esiintuoja. Omaisyhdistyksen tehtävä on edistää mielenterveysomaisten ja -perheiden hyvinvointia antamalla tietoa, tukea ja toivoa.”

Arvot

• Kansalaislähtöisyys
  • Kunnioitus
  • Luottamus
  • Lämpö
  • Vaikuttavuus
  • Uskallus
  • Läpinäkyvyys
  • Sitoutuminen
  • Yhdenvertaisuus

Visio 2020

”Olemme tunnettu, vetovoimainen ja vahva mielenterveystyön asiantuntija ja kokemusosaaja yhdistysvaikuttaja – mielenterveysomaisten tuen ja toivon mahdollistaja. Vuonna 2020 ennakkoluulot ovat vähentyneet ja mielenterveyden sairaudet ovat tasa-arvoisia sairauksien rinnalla.”

Toimintaympäristö

• muuttuva,
  • yhteistyöhalukas ja sitä vaativa ympäristö
  • ympäristö joka on arvostaa tavoitteellista yhteistyötä, jossa yli saavutukset jäävät elämään
  • vaikuttavuuteen tukeutuva ympäristö, jossa jokaisella on oma tärkeä roolinsa
  • suuret visiot tunnistava ja tunnustava ympäristö, jossa kokeillaan uusia tapoja toimia.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone